Om mig och mina utbildningar


Jag heter Katarina Rahm. Min utbildning till diplomerad medicinsk massageterapeut gick jag 2013-2014 hos Svenska Hälsoteamet i Umeå. Jag blev då också  certifierad massör av Branschrådet svensk massage  och har sedan dess utövat  yrket.


Det var alldeles i slutet på år 2014 när jag surfade runt på hemsidor för olika kroppsterapier som jag hittade  en sida av och om en australiensisk  kvinna som grundat en  terapi som hon kallade Horstmanntekniken. Jag blev väldigt nyfiken och  intresserad varpå jag beställde och läste boken hon skrivit. Inte långt senare gick jag introduktionsutbildningen i Göteborg och fortsatte i rask takt med hela utbildningen som slutade i april 2015 med en certifieringskurs i Finland. Där fick jag också det stora nöjet att träffa Trish Trowbridge, en drygt 70-årig dam, tillika grundare för denna fantastiska energiterapi.

Jag tycker om  att hjälpa människor och jag har fastnat för just massage- och Horstmannterapi där man fokuserar på kroppens egna läkningsförmåga och att även i förebyggande syfte hålla sig frisk och stark.

Min önskan är att hjälpa dig att hitta din egen väg till god hälsa och ett ökat välbefinnande.


Jag är också mån om dig, oss och miljön. Därför använder jag ekologiska produkter både i behandlingarna och i övrigt.
Jag är medlem i Kroppsterapeuternas yrkes-förbund och har genom dom patient– och ansvarsförsäkring.

www.relaxrelease.se  * katarina@relaxrelease.se * 070-586 29 70 * Krongårdsringen 1, 974 35 Luleå